WhatsApp
BLOG
Yayın Tarihi : 19.12.2020 13:51 | Güncellenme Tarihi : 19.12.2020 13:56 | KIRTASİYE ÜRÜNLERİ
KALEM NEDEN KALEM ?

Parmaktan kaleme ulaşan görsel sunum yada kendini önce resimle sonra yazıyla ifade etmeni sağlayan bir araç. Neden uzun, aynı parmak gibi ..Kalem den önce çivi ,çividen önce parmak. İnsanlar bir çok icadı hep bedenden yola çıkarak yapmış.

Bilinenin aksine ilk insanlar ilk yazılı belgeleri parmaklarını kullanarak oluşturmuş. Sonrasında çivi ve sonra kalem. Olmasa ne yapardık diye sorduğumuzda kendimize yokluktan neler doğar sorucu gözler önüne seriliyor.

Kalem iyi ki varsın demeden edemiyorum.

İlkokula başlamadan önce yapılan kırtasiye alışverişleri belki bir çoğumuzun en sevdikleri arasındadır. Benim için öyleydi en azından. Halen kırtasiye önünden geçerken heyecanlanırım. Kitap almaya gideceğim zaman bile ilk uğradığım reyon kırtasiye malzemeleri olur.

Birde ah bizim zamanımızda bunlar yoktu diye kendi kendime hayıflanmalarım..

 Renk, çeşit doku ve işlevlerine hiç girmiyorum bile. Bizim okka ve mürekkeple olan münasebetimize inat her şey düşünülmüş şimdilerde.

İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et